Lisestuen

Lisestuen café og burgerbar drives af en ung herre, som har 10 års erfaring inden for restaurations-branchen. Han overtog Lisestuen i marts 2014 og har fra første dag gjort alt for at yde den bedste service til sine kunder. Vi, på Lisestuen, bestræber os på at give dig og din familie, venner eller kæreste, en stor oplevelse hvad angår god mad – i varme og behagelige omgivelser. Om sommeren er der rig mulighed for at hygge med vennerne, kæresten eller familien med mad, is eller en kold drink – ude på vores terrasse – imens børnene leger på legepladsen. Vi er placeret 100 m. fra Liseleje Strand, hvor der er rigtigt hyggeligt om sommeren. Uanset om du er alene eller sammen med en større gruppe, vil vi gøre alt for at skabe en god atmosfære med en fantastisk stemning, Velkommen ! Mvh. Lisestuens café og burgerbar